Fuld returret Bytteservice
   

Mathiasen Smykker


Storegade 8
6780 Skærbæk

Tlf: 74 75 12 22

Åbningstider i butikken:

Mandag - Fredag
9.30-17.30
Lørdag
9.30-13.00

Om os

Om Mathiasen Smykker

Vi har fælles bytteaftaler. 

Om teamet

Vi uddanner os løbende og deltager altid på de spændende ure & smykkemesser for hele tiden at have fingeren på pulsen. Stillister er vi ikke men vi kender alt til farver-typer - så under mottoet KEND DIN KUNDE holder vi os alle ajour med det nyeste fra ind & udland. Vi holder udsalg / tilbud minimum 2 x om året for at vi hele tiden kan få tømt butikken for langsomt omsættelige varer og få fyldt op med nyheder. Dansk Design er en stor del af vores sortiment. Vores hovedmærker indenfor ure er: Bering-Seiko-Festina-Casio-Arne Jacobsen- Jaguar- Obaku- Daniel Wellington .

Vores hovedmærker inden for smykker

Aagaard, BNH ,Nordahl Andersen, Susanne Fris Bjørner, Lund of Copenhagen, Connection, Blicher Fuglsang, Toftegaard, Heiring, Maaanesten, Sif Jakobs, Nuran, Jan Jørgensen, Randers Sølv og Pernille Corydon. 

 
Dåbs- & gaveartikler

Desuden fører vi et stort sortiment i smykker fra Støvring og dåbs- & gaveartikler fra Nordahl Andersen. Vi fornyer os hele tiden og sortimentet og mærkerne skifter alt efter hvor vi finder de mest innovative leverandører.

 
Briller og kontaktlinser

Vi driver foruden ure & smykkebutikken også en afdeling for briller og kontaktlinser. Se vores hjemmeside for briller og kontaktlinser her

Vores medarbejdere

 
Søren Nauheimer 

Er udlært brille & kontaktlinseoptiker i 2002 fra Randers optikerskole. 
Han er den nye ejer af Mathiasen smykker og optik siden februar 2023. 

 

 Pia Mathiasen

Oprindelig udlært frisør, men har siden 1985 kun beskæftiget sig med køb og salg af smykker i vores butik. Deltager altid på de danske smykkemesser på udkig efter nye spændende smykker. Pia varetager desuden alt gravering på vores nye computerstyrede graveringsmaskine, hvor vi graverer alt fra downloadede logoer til firmagaver – dåbsgaver til gaver hvor der ønskes indgraveret en personlig hilsen.


Top