Fuld returret Bytteservice
Mathiasen Smykker butikken
   

Mathiasen Smykker


Storegade 8
6780 Skærbæk

Tlf: 74 75 12 22

Åbningstider i butikken:

Mandag - Fredag
9.30-17.30
Lørdag
9.30-13.00

Om os

Om Mathiasen Smykker

Vi har fælles bytteaftaler. 

Om teamet

Vi uddanner os løbende og deltager altid på de spændende ure & smykkemesser for hele tiden at have fingeren på pulsen. Stillister er vi ikke men vi kender alt til farver-typer - så under mottoet KEND DIN KUNDE holder vi os alle ajour med det nyeste fra ind & udland. Vi holder udsalg / tilbud minimum 2 x om året for at vi hele tiden kan få tømt butikken for langsomt omsættelige varer og få fyldt op med nyheder. Dansk Design er en stor del af vores sortiment. Vores hovedmærker indenfor ure er: Bering-Seiko-Festina-Casio-Arne Jacobsen- Jaguar- Obaku- Daniel Wellington .

Vores hovedmærker inden for smykker

Aagaard, BNH ,Nordahl Andersen, Susanne Fris Bjørner, Lund of Copenhagen, Connection, Blicher Fuglsang, Toftegaard, Heiring, Maaanesten, Sif Jakobs, Nuran, Jan Jørgensen, Randers Sølv og Pernille Corydon. 

 
Dåbs- & gaveartikler

Desuden fører vi et stort sortiment i smykker fra Støvring og dåbs- & gaveartikler fra Nordahl Andersen. Vi fornyer os hele tiden og sortimentet og mærkerne skifter alt efter hvor vi finder de mest innovative leverandører.

 
Energetix

Her er magneter det alt dominerende. Smykker med magneter der ilter blodet og dermed hjælper kroppen af med dens affaldsstoffer og kan derfor lindre eller helt fjerne ”sygdomme”. Alt fra nakkeproblemer over hovedpine til smerter i fødder. Vi tester smykkemagneterne selv så vi er sikre på de er virkningssikre.

 
Briller og kontaktlinser

Vi driver foruden ure & smykkebutikken også en afdeling for briller og kontaktlinser. Se vores hjemmeside for briller og kontaktlinser her

Vores medarbejdere

 
Jan Mathiasen

Er udlært brille & kontaktlinseoptiker i 1979 fra Frederiksberg optikerskole. Har været i butikken i 30 år, hvoraf de seneste 20 år mest er gået med det optiske. Hjælper lidt til i smykke & ur afdelingen dog mest det praktiske såsom batteriskift og småreparationer af urene.

 

 Pia Mathiasen

Oprindelig udlært frisør, men har siden 1985 kun beskæftiget sig med køb og salg af smykker i vores butik. Deltager altid på de danske smykkemesser på udkig efter nye spændende smykker. Pia varetager desuden alt gravering på vores nye computerstyrede graveringsmaskine, hvor vi graverer alt fra downloadede logoer til firmagaver – dåbsgaver til gaver hvor der ønskes indgraveret en personlig hilsen.


Top