Fuld returret Bytteservice

HANDELSBETINGELSER
Handelsbetingelser for www.mathiasensmykker.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.
www.mathiasensmykker.dk er ejet af:
mathiasen ApS v. Jan Mathiasen
CVR: 30347420


1a. KØB HOS MATHIASENSMYKKER.DK
Købet gælder i det øjeblik du som kunde modtager en faktura fra www.mathiasensmykker.dk
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.
Vores bytteregler:

  • Vi bytter varen i 30 dage.
  • Julegaver byttes indenfor 4 uger efter d. 24. December.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos mathiasensmykker.dk´s grossister.
Handelen er altid omfattet af købelovens mangelregler.

1b. Retningslinjer Persondatalov
Kundens personoplysninger bliver behandlet efter gældende nationale regler og lovgivning.


2. PRISER OG KONTRAKTER
Alle priser er i danske kroner (dkk.) inkl. 25 % moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Alle kontrakter indgås på dansk.


3. SALG GENERELT
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.


4. Leveringstid
Inden for 5-7 dage med Post-Danmark


5. Afbestilling
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail til shop@mathiasensmykker.dk med mærket "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget.


6. ORDREBEKRÆFTELSE
www.mathiasensmykker.dk opbevarer selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.


7. BETALING
De mulige betalingsmåder er som minimum:

  • VisaDankort
  • Visa
  • eDankort
  • Mobil Pay 30950322

Betalingsmåde ´EFTER AFTALE´ kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt De i forvejen har opnået en betalingsaftale med www.mathiasensmykker.dk

Pengene bliver trukket så snart varen er sendt.

Der kan ikke betales med Scalepoint gavekort.


8. FORTRYDELSESRET
Fuld returret - Fortryder du dit køb giver www.mathiasensmykker.dk fuld returret. Varen skal dog returneres i original emballage og i ubrugt og ubeskadiget stand. Dette skal ske senest 30 dage efter modtagelse hos kunden. Varer der returneres skal ledsages af original faktura og leveres uden omkostninger for www.mathiasensmykker.dk
Varer som returneres uden betalt fragt eller porto afvises af www.mathiasensmykker.dk. Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.
BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der fremstilles specielt efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Fremstillingen eller tilpasningen påbegyndes ved ordremodtagelsen og fortrydelsesretten bortfalder derfor.
Ønsker du at benytte vores standardfortrydelsesformular, kan du printe den lige her: Standardfortrydelsesformular.


9. REKLAMATIONSRET
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at De enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her. Der er IKKE reklamationsret på fejl eller mangler opstået EFTER varen har været i brug - ifølge købeloven.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. www.mathiasensmykker.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af www.mathiasensmykker.dk måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning. Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.


10. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles www.mathiasensmykker.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post på vores adresse. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til www.mathiasensmykker.dk´s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af www.mathiasensmykker.dk.


11. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til www.mathiasensmykker.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på 200 kr. pr halve time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. www.mathiasensmykker.dk forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive om emballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.


12. FORSVARLIG RETURNERING
Alle produkter, der returneres til www.mathiasensmykker.dk skal være forsvarligt indpakket. Ved CPU´er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. www.mathiasensmykker.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.mathiasensmykker.dkYderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra www.mathiasensmykker.dkindpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.


13. ER DU I TVIVL?
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler www.mathiasensmykker.dk at De retter henvendelse til shop@mathiasensmykker.dk


14. SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Varer kan ikke købes som privatkunde, såfremt varen bestilles via en hustand registreret som firma (firma=erhvervskunde eller institution).
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode. www.mathiasensmykker.dk forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt.


1. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
2. Der på beløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.


15. ODR EU´S ONLINE KLAGEPOTAL
http://ec.europa.eu/odr


Top