Fuld returret Bytteservice
Seiko

Seiko blev grundlagt for over 130 år siden og har siden den gang været indbegrebet af nye teknologier og urværker. Urene fra Seiko er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. Eliteserierne fra Seiko er udtryk for det ypperste der kan præsteres inden for teknologi såvel som design. Som opfinder af bl.a. quartz uret og Kinetic teknologi...

Seiko blev grundlagt for over 130 år siden og har siden den gang været indbegrebet af nye teknologier og urværker. Urene fra Seiko er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. Eliteserierne fra Seiko er udtryk for det ypperste der kan præsteres inden for teknologi såvel som design. Som opfinder af bl.a. quartz uret og Kinetic teknologien, har Seiko altid været på forkant med tiden.

Flere

Seiko 

1 295,00 Kr.

Herreur fra Seiko med stål kasse. Uret har stållænke, er vandtæt til 10 bar og har safirglas. Skivens farve er hvid, og uret måler 36 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

1 195,00 Kr.

Smart Seiko herreur med dag/dato, og blå skive. Uret er med lænke, og er vandtæt til 10 bar. Uret måler 36 mm i diameter og er derudover med safirglas.

1 295,00 Kr.

Herreur fra Seiko med stål kasse. Uret har stållænke, er vandtæt til 10 ATM og har safirglas. Skivens farve er sort, og uret måler 36 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

1 495,00 Kr.

Herreur fra Seiko med stål og gulddouble kasse. Uret har stål og gulddouble lænke, er vandtæt til 10 bar og har safirglas. Skivens farve er hvid, og uret måler 36 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

1 795,00 Kr.

Herreur fra Seiko med titan kasse. Uret har titanlænke, er vandtæt til 10 ATM og har safirglas. Skivens farve er hvid, og uret måler 35 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

1 795,00 Kr.

Herreur fra Seiko med titan kasse. Uret har titanlænke, er vandtæt til 10 ATM og har safirglas. Skivens farve er blå, og uret måler 37 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

1 795,00 Kr.

Herreur fra Seiko med titan kasse. Uret har titanlænke, er vandtæt til 10 ATM og har safirglas. Skivens farve er mørkegrå, og uret måler 37 mm i diameter. Derudover er uret med quartzværk.

Vis 1 - 7 af 7 varer

Top