Fuld returret Bytteservice
Seiko

Seiko blev grundlagt for over 130 år siden og har siden den gang været indbegrebet af nye teknologier og urværker. Urene fra Seiko er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. Eliteserierne fra Seiko er udtryk for det ypperste der kan præsteres inden for teknologi såvel som design. Som opfinder af bl.a. quartz uret og Kinetic teknologi...

Seiko blev grundlagt for over 130 år siden og har siden den gang været indbegrebet af nye teknologier og urværker. Urene fra Seiko er kendetegnet ved høj kvalitet og funktionelt design. Eliteserierne fra Seiko er udtryk for det ypperste der kan præsteres inden for teknologi såvel som design. Som opfinder af bl.a. quartz uret og Kinetic teknologien, har Seiko altid været på forkant med tiden.

Flere

Seiko 

1 195,00 Kr.

Herreur fra Seiko med stål/dublékasse. Uret har stål/dublélænke, er vandtæt til 10 bar og har mineralglas. Skivens farve er sølv, og uret måler 41,3 mm i diameter. Derudover er uret med quartz værk.

1 295,00 Kr.

Herreur fra Seiko med stål kasse. Uret har stållænke, er vandtæt til 10 bar og har safirglas. Skivens farve er hvid, og uret måler 36 mm i diameter, 8,5 mm i tykkelse og har en vægt på 114 gram. Derudover er uret med quartzværk.

1 195,00 Kr.

Smart Seiko herreur med dag/dato, og blå skive. Uret er med lænke, og er vandtæt til 10 bar. Uret måler 36 mm i diameter og er derudover med safirglas.

Vis 1 - 3 af 3 varer

Top