Fuld returret Bytteservice
Toftegaard

Hos TOFTEGAARD DENMARK foregår alle faser af fremstillingen på virksomheden i Hadsten. Dette sikrer, at Toftegaards egne høje kvalitetskrav overholdes. Dette er også baggrunden for, at virksomheden i dag hører til blandt Danmarks førende leverandører af designsmykker. Alle smykker fra Toftegaard fremstilles af nikkelfrie materialer og er stemple...

Hos TOFTEGAARD DENMARK foregår alle faser af fremstillingen på virksomheden i Hadsten. Dette sikrer, at Toftegaards egne høje kvalitetskrav overholdes. Dette er også baggrunden for, at virksomheden i dag hører til blandt Danmarks førende leverandører af designsmykker. Alle smykker fra Toftegaard fremstilles af nikkelfrie materialer og er stemplet med følgende mønsterbeskyttede stempler: "Toftegaard" eller "JGTJ".

Flere

Toftegaard 

5 900,00 Kr.

Eksklusiv ring fra Wesselton serien udført i 14 karat guld med brillant. Ringen er en del af Wesselton ombytningsserien, der giver dig mulighed for inden for 2 år at ombytte til en ring med større brillant, mod betaling af prisdifferencen. Hvis du ønsker en større brillant i din ring, så kan du ringe på 74751222. 

4 300,00 Kr.

Eksklusiv ørestikker fra Wesselton serien udført i 14 karat guld med brillant. Ørestikkerne er en del af Wesselton ombytningsserien, der giver dig mulighed for inden for 2 år at ombytte til en ørestikker med større brillant, mod betaling af prisdifferencen. Hvis du ønsker større brillanter i dine ørestikker, så kan du ringe på 74751222. 

2 900,00 Kr.

Eksklusiv vedhæng fra Wesselton serien udført i 14 karat guld med brillant. Toftegaard Mågevedhænget er en del af Wesselton ombytningsserien, der giver dig mulighed for inden for 2 år at ombytte til et vedhænget med større brillant, mod betaling af prisdifferencen.Hvis du ønsker en større brillant i dit vedhæng, kan du ringe på 74751222.   OBS! Vedhænget...

Vis 1 - 3 af 3 varer

Top